Hyse. hel blankiset. fersk
Varenr.: 8362 08
Registrer deg eller logg inn for å se priser og bestille varer.
Hyse, som også går under navnet kolje, tilhører torskefamilien og har et delikat, magert kjøtt med god bindingsevne.
Hyse blir ofte brukt i fiskemat og er en av den vanligste råvarene i den klassiske retten «fish and chips».
Opprinnelsesland Norge
Næringsinnhold pr. 100g
- Energi kJ
- 290 kJ
- Energi kcal
- 68 kcal
- Fett
- 0,2 g
- Hvorav mettede fettsyrer
- 0,1 g
- Énumettet fett
- 0 g
- Protein
- 16,6 g
- Salt
- 0,2 g
- Folat
- 0,01 µg
- Kolesterol
- 0,46 mg
- Retinol
- 0,002 µg
- Kalsium (Ca)
- 0,019 mg
- Flerumettet fett
- 0,1 g
- Jern (Fe)
- 0,0001 mg
- Jod
- 0,32 µg
- Kalium (K)
- 0,335 mg
- Magnesium (Mg)
- 0,027 mg
- Natrium (Na)
- 0,96 mg
- Niacin
- 0,004 mg
- Fosfor (P)
- 0,19 mg
- Vitamin A
- 0,002 RAE
- Vitamin D
- 0,0005 µg
- Vitamin B1 (tiamin)
- 0,0005 mg
- Vitamin B6
- 0,005 mg
- Vitamin B12
- 0,002 µg
- Vitamin E
- 0,0005 alfa-TE
- Sink (Zn)
- 0,0003 mg
- Riboflavin
- 0,00011 mg
- Selen (Se)
- 0,03 µg
Ingredienser
Hyseloins (Melanogrammus aeglefinus), vann, salt)
Allergener
Fri for Gluten
Fri for Gluten (havre)
Fri for Brasilnut
Fri for Gluten (bygg)
Fri for Khorasanhvete
Fri for Gluten (hvete)
Fri for Melk
Fri for Mollusc
Fri for Gluten (rug)
Fri for Spelt
Fri for Sjømat
Inneholder Fisk
Fri for Egg
Fri for Peanøtter
Fri for Soyabønner
Fri for Nøtter
Fri for Cashewnøtter
Fri for Hasselnøtter
Fri for Makadamianøtter
Fri for Mandel
Fri for Pekannøtter
Fri for Pistasjnøtter
Fri for Valnøtter
Fri for Sesamfrø
Fri for Selleri
Fri for Sennep
Fri for Sulfitt
Fri for Lupin