Fersk Sild
Varenr.: 8362 24
Registrer deg eller logg inn for å se priser og bestille varer.
Dette er fisken som takler det meste. Ferske fileter egner seg til panering og steking, og det lages gjerne sildekaker av den. Silden kan også saltes eller spekes, noe som gir et perfekt utgangspunkt for ulike pålegg, som for eksempel sursild og kryddersild.
Opprinnelsesland Norge
Næringsinnhold pr. 100g
- Energi kJ
- 1214 kJ
- Energi kcal
- 293 kcal
- Fett
- 25 g
- Hvorav mettede fettsyrer
- 5,2 g
- Énumettet fett
- 0 g
- Protein
- 17 g
- Salt
- 0,3 g
- Folat
- 0,009 µg
- Kolesterol
- 0,68 mg
- Retinol
- 0,006 µg
- Kalsium (Ca)
- 0,038 mg
- Flerumettet fett
- 6 g
- Jern (Fe)
- 0,001 mg
- Jod
- 0,024 µg
- Kalium (K)
- 0,463 mg
- Magnesium (Mg)
- 0,038 mg
- Natrium (Na)
- 1,2 mg
- Niacin
- 0,004 mg
- Fosfor (P)
- 0,29 mg
- Vitamin A
- 0,006 RAE
- Vitamin D
- 0,0115 µg
- Vitamin B1 (tiamin)
- 0,0004 mg
- Vitamin B6
- 0,005 mg
- Vitamin B12
- 0,012 µg
- Vitamin E
- 0,0006 alfa-TE
- Sink (Zn)
- 0,0005 mg
- Omega3
- 5,5 g
- Riboflavin
- 0,0003 mg
- Selen (Se)
- 0,05 µg